maandag 7 juni 2010

de maand mei is omgevlogen!!Hoi iedereen ! de maand mei is omgevlogen!scrappen heb ik op een laag pitje staan maar af en toe wordt er wel vanalles gedaan..........samen met Feline knutselen dat vind zij en ik helemaal super we kunnen dan samen echt uren knutselen zo leuk.........zelfs de juf op school zegt wat heeft u een creatieve dochter........met moederdag heeft ze een prachtig schilderijtje op canvas gemaakt die pronkt op de vensterbank waar ik iedere dag naar kan kijken,in april werd ze 5 en kreeg ze een nieuwe fiets waar ze helemaal trots op is!! alleen de zijwielen eraf dat mag nog niet maar ook dat komt een keer goed............Als we vele zonnige dagen krijgen kunnen we veel oefenen samen..........Op maandag avond gaan ze op zwemles en dat vindt ze een hele happening...........vanavond mogen de mama's en/of papa's weer mee en worden we bijgepraat hoe het met de kinderen gaat ben heel benieuwd..........ik verwacht eigenlijk geen gekke dingen omdat ze wekelijks wat ik zie toch steeds meer vooruit gaat.............heerlijk die 3 kwartiertjes wat ze begeleid wordt en bezig is geniet ik intens van..........en dan zie je hoe snel ze eigenlijk toch groot wordt he!
Met Pinksteren zijn we in Arcen geweest Feline en ik en een geweldige tante van mijn vriend,Feline vond het geweldig en gister zijn we weer geweest het weer was super ..........Feline en wij hebben echt genoten ,de tuinen veranderen,de roofvogelshow...........de dieren die geboren worden en er gewoon zijn..........mooi!
Gister kreeg ik een workshop cadeau,zelf een roos maken van crep papier.............super mooi en leuk om te doen!Die mevr wat het organiseerde heeft ook een eigen web site..... http://www.atelierdeengel.nl/
Mensen tot de volgende keer ................

Geen opmerkingen:

Een reactie posten